Wednesday, March 15, 2017

Dzien Swietego Patryka/St. Patrick's Day


Czesc!

W miniona sobote, 11 marca u nas w domu odbyla sie impreza wiosenna polaczona z irlandzkim swietem, czyli Dniem Swietego Patryka. Przybylo w sumie 18 osob, czyli lacznie bylo nas 20 osob. Ja oczywisice lubie,zeby wszystko mialo "rece i nogi" takze troche mialam gotowania, sprzatania, dekorowania itp., ale warto bylo, bo wszysycy swietnie sie bawili. Poprosilam gosci, zeby ubrali sie na zielono. Zielony to kolor Irlandii i kolor Dnia Swietego Patryka, ale takze jest to bardzo wiosenny kolor. Na imprezie pojawili sie wszyscy stali bywalcy naszego domu, ale takze moi znajomi ze szkoly Nepalczycy, a takze kolega Scotta, Stephan, ktory jest Amerykaninem, ale mial zone Polke i mieszkal przez 13 lat w Polsce, i w dodatku mowi po polsku, takze bylo wesolo. Najedlismy sie, popilismy, pogadalismy, posmialismy sie, czyli wszystko tak jak byc powinno:) Ja uwielbiam robic imprezy dla znajomych, a szczegolnie imprezy tematyczne tak jak np: Halloween

Milego dnia!

Marta

Rok temu na blogu:


                                                                                                                                                                  

Hi!

Last Saturday, March 11th we had at our house a spring party mixed with Irish holiday which is a St. Patrick's Day. We had 18 guests that arrived so together there was 20 people.I like when everything is prepared perfectly so I had a little bit of cooking, cleaning, decorating, and others things to do. It was worth to do because everybody had a very good time at the party. I asked guests to dress up in green clothes. Green is a color of Ireland, and it is a color of St. Patrick's Day, and also a color of spring. We had on our party people that are steady guests of our house, but also my college friends from Nepal, and also a friend of Scott who is an American who used to be married to Polish woman, he lived in Poland for 13 years, and he speaks Polish, so it was fun. We ate, drank, talked, and laughed so everything went as it suppose to go:) I love to make parties for friends, especially topic parties such as: Halloween

Have a nice day!

Marta





Jak zwykle kwiaty od meza rozweselaja kuchnie ๐Ÿ’˜

As always flowers from my husband make kitchen merry๐Ÿ’˜


Testowanie nowego mopa 360 stopni.

Testing a new 360 degrees mop.







Naczynia do serwowania potraw.

Dishes for food.


Danusia, moj pierwszy gosc.

Danusia, my first guest.


Scott & Dana





Szczesliwi ludzie!

Happy people!








Nasz maly Swiety Patryk- Cady

Our little St. Patrick- Cady



Pat & Rachel


Lydia


Foster


Cady


Roladki od Kim J. Louwagie

Rolls from Kim J. Louwagie


A tu my!

Here we are!



 Michael Thompson


Michael, Jagoda, Scott & Stephen


Z moim sasiadem Johnem!

With my neighbor John!


Jagoda, Anjali, Dave, Mike & Dana



Sarinie podobala sie ta impreza!

Sirena liked this party!


Niedzielne sniadanie:)

Sunday breakfast:)


My tu wiosne swietujemy, a w niedziele 12 marca zaczela sie burza sniezna. Padalo az do wieczora i oto efekty na zdjeciach ponizej. Anomalia pogodowe zwlaszcza, ze we wczesniejszym poscie pokazywalam Wam spacer w Camden i piekna pogode:)

We are celebrating spring, but on Sunday, March 12th we got blizzard. It was snowing all day long, and the results of that you can see on pictures below. Weather anomaly, especially that I was showing you in earlier post a walk in Camden, and beautiful weather:)



Po Dniu Swietego Patryka juz dom posprzatany to teraz szykujemy sie na Wielkanoc, ktora my z reszta bedziemy spedzac na Key West:)

House is clean after St. Patrick's Day so now we are getting ready for the Easter which we will be spending on Key West:)






Majk i Slawomisia pomagaja mi przygotowac sie do egzaminu z psychologii ogolnej:)

Mike, and Slawomisia helps me to get ready for the midterm exam of General Psychology:)

No comments:

Post a Comment